Weekend weg als cadeau geven

Cadeauvoorvader.nl biedt de perfecte gelegenheid om quality time met je vader door te brengen. Met onze vader en zoon weekend trips, kun je genieten van een mannelijk weekendje weg met je vader. Maar wij beperken ons niet alleen tot de vader en zoon weekendjes. In ons assortiment zijn ook vader en dochter weekendjes te vinden. Speciaal voor de dochter die even samen op pad wilt met haar vader!

Cadeauvoorvader.nl formule 1 race in buitenland bezoeken
P1 Travel

Buitenlandse Formule 1 race bezoeken

Cadeauvoorvader.nl voetbalwedstrijd in buitenland bezoeken (3)
P1 Travel

Buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken

Weekendje Wikkelhouse (7)
Beerze Bulten

2 overnachtingen Wikkelhouse

TinyParks

2 Tiny House Overnachtingen

TinyParks

Cadeau Voucher TinyParks

Houseboat overnachting - Liberty 4 go
Liberty 4 Go

Houseboat overnachting

TinyParks

Overnachting Dome ‘Cast Away’

Eilandkamer Cast Away - TinyParks (7)
TinyParks

Overnachting Eilandkamer ‘Cast Away’

Weekend weg cadeau geven

Als je op zoek bent naar een cadeau-idee voor papa dit jaar, kijk dan niet verder. We hebben alles van eenvoudige uitjes die hem zeker zullen verjongen na een lange werkweek (en hem misschien zelfs het huis uit krijgen), tot uitgebreide sportreizen die speciaal voor hem zijn ontworpen door ons team van experts die precies begrijpen wat hij nodig heeft.

Vader zoon weekend

Een vader zoon weekend is het perfecte moment om dichter naar elkaar toe te groeien. Op een vader zoon weekend worden herinneringen voor het leven gemaakt. Wat is er nou leuker dan een onvergetelijke cadeau te geven aan je vader?

Een vader zoon weekend van cadeauvoorvader.nl kan je geheel op je eigen manier invullen. Wij hebben cadeaus voor elke type vader. Houden jij en je vader van het bezoeken van sportieve evenementen, een plek op te zoeken waar jullie nog nooit zijn geweest, of een overnachting in de natuur? Cadeauvoorvader.nl heeft het allemaal!

Bekijk hier onze andere vader zoon cadeaus.

Vader dochter weekend

We weten dat het moeilijk kan zijn om iets te vinden dat zowel avontuurlijk als ontspannend is voor jullie beiden – maar wij hebben het onder controle. Onze weekendtrips zijn ontworpen voor vaders en dochters die samen quality time willen doorbrengen in een prachtige omgeving. Jullie kunnen samen nieuwe plaatsen verkennen en een band opbouwen. Wat is er beter dan quality time doorbrengen met je vader? Tijd doorbrengen met je vader op een nieuwe en spannende plek, samen ontdekken, leren en plezier maken.

Bekijk hier onze andere vader dochter cadeaus.

Een origineel weekend weg

Een weekendje weg is iets speciaals, en het is een ervaring die je met je vader kunt delen. Wij hebben een lijst samengesteld van de beste weekendjes weg die je kunt beleven samen met je vader.

Een weekend weg moet voor iedereen een feestje zijn. Het geven van een origineel weekend weg is helaas niet eenvoudig. Onze cadeauspecialisten zijn op zoek gegaan naar de originele weekendjes weg die jij cadeau kunt doen aan je vader.

Samen de natuur in!

Samen de natuur in met je vader. Gesprekken voeren op niveau of even lekker jullie gedachten laten gaan. In de natuur komen jullie samen echt even tot rust. Met de Cadeau Voucher TinyParks is een ontspannen weekend in de natuur gegarandeerd. Genieten van de rust en al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Bezoek sportieve evenementen samen met je vader

Hebben jij en je vader al genoeg ontspannen en willen er even lekker op uit met z’n tweeën? Met het bezoeken van een buitenlandse Formule 1 race komt dit ongetwijfeld goed! Reis Max Verstappen achterna en zie hem live racen!

Heb je niet zoveel met Formule 1 en gaat je voorkeur toch meer uit naar het bezoeken van een voetbalwedstrijd? In ons assortiment bieden wij het bezoeken van een buitenlandse voetbalwedstrijd aan. Bezoek samen met je vader de club van je leven!

Overnachting cadeau geven

Verras je vader met een te gekke slaapplek! Een slaapplek waar hij nog niet eerder heeft overnacht en wat hij ook niet snel meer zal vergeten. Wat zijn zulke slaapplekken?:

Een weekend weg in eigen land!

Nederland heeft mooie plekjes die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien. Eenvoudig met de auto naar de locatie rijden is een groot voordeel van een weekend weg in eigen land. Alle bovenstaande overnachtingen zijn te vinden in Nederland. Ga samen de prachtige natuur in bij jou in de buurt!

Dagje weg met vader

Geen tijd om een weekend weg te gaan samen met je vader? Wij van cadeauvoorvader.nl hebben ook een selectie gemaakt voor degene die op zoek zijn naar een dagje uit. Bekijk de selectie voor een onvergetelijke dag uit met je vader.

 

Bezoek Formule 1, een voetbalwedstrijd of ga de natuur in! Het perfecte moment om dichter naar elkaar toe te groeien.
Zeker! Voor een dagje uit met je vader hebben we een aparte selectie gemaakt.
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!