De meest unieke vaderdag cadeaus in één overzicht

Vegan bonbons
Chocolade Bezorgd

Bonbons Our Vegan Favourites

Box of Happiness
Chocolade Bezorgd

Box of Happiness 35 stuks

Pockies

Boxers (3 pack)

Brouwerij Pronck

Brouwerbox Leids Lokaal

Cadeauvoorvader.nl voetbalwedstrijd in buitenland bezoeken (3)
P1 Travel

Buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken

Cheers box Pronck
Brouwerij Pronck

Cheers Box

Greenwatch

Circle

Verse Maling

Dammann Frères – Giftbox Allures

Dammann Frères - Giftbox Merveilleux
Verse Maling

Dammann Frères – Giftbox Merveilleux

Duo Message in a bottle 14 cm
Plantenreus

Duo Message in a bottle

Greenwatch eXtreme
Greenwatch

eXtreme Kinetisch Houten Horloge

Bloombol

Flower Fiesta bloembollen pakket

The Car Parfum

Freshbox (Top 3 Fris)

Gemengde tulpen - tulpen.nl
Tulpen.nl

Gemengde tulpen

Make me royal - Bas Smit
Make Me Royal

Generaal Baldomero Espartero Portret

gepersonaliseerd cadeau man- gereedschap en drop
THNX

Gepersonaliseerd cadeau vaderdag – gereedschap en drop

Prijs
7,00175,00
Vaders houdt van ...
Selecteer een aanbieder/partner

Een vaderdag cadeau om niet te vergeten vinden!

Tijdens vaderdag zetten we alle vaders in het zonnetje. Nog op zoek naar een geschikt cadeau? Cadeauvoorvader.nl heeft een cadeau voor elke vader en gelegenheid! Dankzij onze samenwerkingen met betrouwbare webshops hebben wij een groot en divers aanbod. Daarnaast is een gedeelte van het aanbod te verkrijgen met een exclusieve korting. Deze korting is eenvoudig te verkrijgen door je in te schrijven voor onze mailing. Na je inschrijving ontvang je direct de couponcode. Klik hier voor het overzicht van cadeaus waar jij onze exclusieve couponcode kan gebruiken.

Een foto cadeau geven op vaderdag

Persoonlijke cadeaus doen het altijd goed bij de vaders! Een doorsnee foto cadeau geven, is echter niet zo feestelijk. Hiervoor hebben wij de oplossing, namelijk: Make Me Royal. Deze koninklijke portretten worden zo gephotoshopt dat het lijkt of jouw vader een échte koning is. Dit wist jij natuurlijk al lang, maar met dit portret zorg je ervoor dat iedereen het te weten komt.

Vaderdag cadeau tips & ideeën

Cadeauvoorvader.nl is ontstaan met de gedachte iedereen te helpen die moeite heeft bij het vinden van leuke cadeautjes voor hun vader. Dankzij onze vaderdag cadeau tips & ideeën zou jij binnen mum van tijd een origineel cadeau moeten vinden. Mocht dit niet zo zijn, bekijk dan onze top 10 vaderdag cadeaus hier! 

Een bierpakket voor vaderdag geven, is altijd goed!

Een veelgegeven vaderdag cadeau is een bierpakket. Logisch, want de bierpakketten zijn tegenwoordig in alle geuren en kleuren te verkrijgen. Ben jij opzoek naar een bierpakket, om te geven met vaderdag, dat niet standaard is? Wij hebben een aantal bierpakketten gevonden die jij en je vader nog nooit eerder hebben gehad! De lokale bierpakketten van Brouwerij Pronck moet je bijvoorbeeld geproefd hebben. Gebruik onze couponcode en krijg gratis een extra biertje cadeau!

Ga voor gepersonaliseerd bij het uitzoeken van een vaderdag cadeau!

In onze blog ‘Gepersonaliseerde cadeaus voor vaders’ hebben wij een aantal leuke cadeaus ter inspiratie gegeven. Wij zijn enorm fan van gepersonaliseerde vaderdag cadeaus, omdat je een leuke boodschap ermee kan geven. Daarnaast ben je ook gegarandeerd de enige op de wereld die dit cadeau kan en gaat geven!

Dankzij onze samenwerkingen met verschillende webshops zorgen wij ervoor dat onze cadeaus echt uniek zijn. Uitsluitend de leukste cadeaus worden op onze website geplaatst. Wel merken we dat cadeaus zoals de wijn genaamd ‘Vaders Trots’ en de pet ‘Scotch & Cigar’ erg populair zijn.
De kosten van een vaderdag cadeau kunnen sterk uiteenlopen. Volgens onderzoek zijn de kosten van een vaderdag cadeau gemiddeld tussen de €30 en €35. Uiteraard vind je op onze website ook cadeaus uit andere prijscategorieën.

EEN CADEAUTJE VAN ONS

Laat je naam en email achter en ontvang direct onze exclusieve couponcode. Bespaar tot wel 20% op te gekke cadeaus! 

cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!

Confetti, want je hebt net korting gescoord!
Gebruik de couponcode:

CVV2022