De meest unieke vaderdag cadeaus

Het is alweer bijna 19 juni! Tijd om op zoek te gaan naar een cool vaderdag cadeau voor je vader. Maar wat moet je geven met vaderdag? Wij hebben van diverse webshops de meest unieke en te gekke cadeaus op een rijtje gezet, zodat jij je vader écht kan verrassen met vaderdag.

Vingerafdruk Bar Armband
MAMALOVES

Vingerafdruk Bar Armband

Born to play football poster
Footballdesign

Poster ‘Bron to play football’

Expensive baby poekie
Pockies

Expensive Baby Poekie

Personaliseerbare parkeerschijf met Tony Chocolonely melk
THNX

Personaliseerbare parkeerschijf met Tony Chocolonely melk

Glamping weekend ardennen
Geardropper

Glamping weekend Ardennen (2 nachten)

Geboortebonbons
Chocolade Bezorgd

Geboorte bonbons beschuit blauwe en roze muisjes

The Cup wanddecoratie
Footballdesign

DECUP. Wanddecoratie

Pockies

Zaanse Mayo Hoodie

Bier Adventskalender (9)
Craft Only

Bierpakket Kerst

Houseboat overnachting - Liberty 4 go
Liberty 4 Go

Houseboat overnachting

Souvy

Kookboek Vet – Bas Robben

Greenwatch eXtreme
Greenwatch

eXtreme Kinetisch Houten Horloge

Prijs
5,00343,00
Vaders houdt van:
Meer

Een vaderdag cadeau om niet te vergeten vinden!

Tijdens vaderdag zetten we alle vaders in het zonnetje. Nog op zoek naar een geschikt cadeau? Cadeauvoorvader.nl heeft een cadeau voor elke vader en gelegenheid! Dankzij onze samenwerkingen met betrouwbare webshops hebben wij een groot en divers aanbod. Daarnaast is een gedeelte van het aanbod te verkrijgen met een exclusieve korting. Deze korting is eenvoudig te verkrijgen door je in te schrijven voor onze mailing. Na je inschrijving ontvang je direct de couponcode. Klik hier voor het overzicht van cadeaus waar jij onze exclusieve couponcode kan gebruiken.

Een foto cadeau geven op vaderdag

Persoonlijke cadeaus doen het altijd goed bij de vaders! Een doorsnee foto cadeau geven, is echter niet zo feestelijk. Hiervoor hebben wij de oplossing, namelijk: Make Me Royal. Deze koninklijke portretten worden zo gephotoshopt dat het lijkt of jouw vader een échte koning is. Dit wist jij natuurlijk al lang, maar met dit portret zorg je ervoor dat iedereen het te weten komt.

Vaderdag cadeau tips & ideeën

Cadeauvoorvader.nl is ontstaan met de gedachte iedereen te helpen die moeite heeft bij het vinden van leuke cadeautjes voor hun vader. Dankzij onze vaderdag cadeau tips & ideeën zou jij binnen mum van tijd een origineel cadeau moeten vinden. Mocht dit niet zo zijn, bekijk dan onze top 10 vaderdag cadeaus hier! 

Een bierpakket voor vaderdag geven, is altijd goed!

Een veelgegeven vaderdag cadeau is een bierpakket. Logisch, want de bierpakketten zijn tegenwoordig in alle geuren en kleuren te verkrijgen. Ben jij opzoek naar een bierpakket, om te geven met vaderdag, dat niet standaard is? Wij hebben een aantal bierpakketten gevonden die jij en je vader nog nooit eerder hebben gehad! De lokale bierpakketten van Brouwerij Pronck moet je bijvoorbeeld geproefd hebben. Gebruik onze couponcode en krijg gratis een extra biertje cadeau!

Ga voor gepersonaliseerd bij het uitzoeken van een vaderdag cadeau!

In onze blog ‘Gepersonaliseerde cadeaus voor vaders’ hebben wij een aantal leuke cadeaus ter inspiratie gegeven. Wij zijn enorm fan van gepersonaliseerde vaderdag cadeaus, omdat je een leuke boodschap ermee kan geven. Daarnaast ben je ook gegarandeerd de enige op de wereld die dit cadeau kan en gaat geven!

Dankzij onze samenwerkingen met verschillende webshops zorgen wij ervoor dat onze cadeaus echt uniek zijn. Uitsluitend de leukste cadeaus worden op onze website geplaatst. Wel merken we dat cadeaus zoals de wijn genaamd ‘Vaders Trots’ en de pet ‘Scotch & Cigar’ erg populair zijn.
De kosten van een vaderdag cadeau kunnen sterk uiteenlopen. Volgens onderzoek zijn de kosten van een vaderdag cadeau gemiddeld tussen de €30 en €35. Uiteraard vind je op onze website ook cadeaus uit andere prijscategorieën.
Prijs
5,00343,00
Vaders houdt van ...
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!