Een kraamcadeau voor vaders!

Kraamcadeau vader is een zeer populaire cadeaucategorie op cadeauvoorvader.nl! Er is natuurlijk niks dat een kersverse vader trotser maakt dan zijn pasgeboren zoon of dochter. Toch is het lastig om een nuttig, leuk en origineel cadeau te vinden dat je geeft als kraamcadeau aan de vader. Nou wij helpen graag een handje. Onderstaand vind je verschillende toffe geboortecadeaus voor vaders.

Badjasje Funnies Okergeel
Babykadowinkel.nl

Badjas baby cadeaupakket

Vegan bonbons
Chocolade Bezorgd

Bonbons Our Vegan Favourites

Box of Happiness
Chocolade Bezorgd

Box of Happiness 35 stuks

Expensive baby poekie
Pockies

Expensive Baby Poekie

Geboortebonbons jongen
Chocolade Bezorgd

Geboorte bonbons – Jongen

Geboortebonbons meisje
Chocolade Bezorgd

Geboorte bonbons – Meisje

Houten speelgoed boerderij
Lovelties

Houten speelgoed boerderij

Je wordt papa knuffel
Babykadowinkel.nl

Je wordt vader babypakket

Houten speelgoed huisjes
Lovelties

Kleine houten speelgoed huisjes

Verse Maling - Koffiebonen Cadeaupakket - Large
Verse Maling

Koffiebonen Cadeaupakket (Large)

Verse Maling - Koffiebonen Cadeaupakket - Medium
Verse Maling

Koffiebonen Cadeaupakket (Medium)

Negen houten poppetjes en dieren
Lovelties

Negen houten poppetjes en dieren

Rammelaar babypakket
Babykadowinkel.nl

Rammelaar babypakket

Houten speelgoed auto met caravan
Lovelties

Speelgoed auto met caravan

Houten speelgoed burcht
Lovelties

Speelgoed Burcht

Speenknuffel Zazu Donny Ezeltje 3
Babykadowinkel.nl

Speenknuffel cadeaupakket

Prijs
9,0080,00
Vaders houdt van ...
Selecteer een aanbieder/partner

Verras vaders met een origineel kraamcadeau!

Op deze pagina hebben wij te gekke kraamcadeaus verzameld, zodat jij nooit meer met lege handen hoeft aan te komen bij een kraamvisite! Wij helpen je graag bij het vinden van cadeaus voor gelegenheden elke gelegenheid. Het vinden van een kraamcadeau voor een vader is wellicht één van de moeilijkste opgaves. Daarom zijn wij voor jou aan de slag te gaan om een mooie selectie aan cadeaus te vinden voor de pasgeboren zoon/dochter, maar ook vaders zelf!

Kraamcadeaus voor de vader zelf

Is het jouw doel om een cadeau te geven waarvan de vader in kwestie écht blij wordt? We got you covered! Onze kraampakketten zijn namelijk niet alleen samengesteld voor baby’s. Verras vaders met een heerlijk pakket vol bonbons, thee of koffie.

Waarom koffiebonen geven als kraamcadeau aan een vader?

Volgens NU.nl verliezen ouders 44 dagen slaap na de geboorte van hun kind. Het is daarom overduidelijk dat een goede, sterke kop koffie geen overbodige luxe is. Wij stellen zelfs dat het essentieel is om de blijven functioneren. Op het eerste oog lijkt een koffiepakket een beetje gek, maar met deze achtergrondinformatie is het helemaal niet geen gek kraamcadeau voor een vader!

Een kraamcadeau die met trots gegeven kan worden aan een wijn-liefhebbende vader

Een glaasje rood nadat de kleine man/of vrouw op bed ligt, zal de vader en moeder goed doen! Daarom hebben wij niet zomaar een rode wijn geselecteerd als beste kraamcadeau vader. Néé zeker niet, deze rode wijn is uniek, geproduceerd in Nederland en zeer toepasselijk als kraamcadeau. De wijn heet namelijk: Vaders Trots.

Geen wijn of koffie voor de kleine man of vrouw, wat vind je van een knuffel of speelgoed als kraamcadeau?

Ondanks dat je op zoek bent naar een kraamcadeau voor vaders, zal in de praktijk de vader in kwestie wellicht het meest blij zijn met een verrassing voor zijn grootste trots. Het zien van een blij kind zal waarschijnlijk het mooiste cadeau zijn. Daarom hebben wij ook een aantal unieke kraamcadeaus geselecteerd die meer geschikt zijn voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige, handgemaakte speelgoed van Lovelties of de prachtige kraampakketten van Kadootje 4 kids.

 

Wij vinden dat een leuk kraamcadeau van nut is voor de pasgeboren baby of de vader zelf. Daarom hebben wij vanuit een aantal webshops de leukste kraamcadeaus voor vaders geselecteerd. Denk hierbij aan: knuffels, speelgoed, maar ook bierpakketten en petjes met leuke bedrukkingen.
Ja zeker, een gedeelte van onze kraamcadeaus zijn met een korting te verkrijgen bij onze partners indien onze exclusieve couponcode wordt gebruikt!
Prijs
9,0080,00
Selecteer een aanbieder/partner
Vaders houdt van ...
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!