Een kraamcadeau voor vaders!

Kraamcadeau vader is een zeer populaire cadeaucategorie op cadeauvoorvader.nl! Er is natuurlijk niks dat een kersverse vader trotser maakt dan zijn pasgeboren zoon of dochter. Toch is het lastig om een nuttig, leuk en origineel cadeau te vinden dat je geeft als kraamcadeau aan de vader. Nou wij helpen graag een handje. Onderstaand vind je verschillende toffe kraamcadeaus voor vaders.

FOR YOU GIFTS

Teakhout Serveerplank (eigen ontwerp)

Verse Maling - Koffiebonen Cadeaupakket - Small
Verse Maling

Koffiebonen Cadeaupakket (Small)

Bier Adventskalender (7)
Craft Only

Bier Adventskalender

Greenwatch

Circle

TinyParks

Cadeau Voucher TinyParks

Plant Puzzel ® Discover the World Ecosysteem met verlichting 25 cm
Plantenreus

Plant Puzzel ® World Ecosysteem

Runner 's world cadeau geven
Runner's World

Runner’s World cadeau geven

Eat Sleep Football Repeat
Footballdesign

Poster Eat Sleep Football Repeat

Gepersonaliseerde voorleesboeken met naam én foto (2) (1)
Tegeltjes.com

Delfts Blauw Tegeltje

Expensive baby poekie
Pockies

Expensive Baby Poekie

Sock & Sock

Sokken cadeaubox

Auto Finesse Bundle
Dutch Performance Products

Auto Finesse Bundle

Prijs
9,0080,00
Vaders houdt van:
Meer

Verras vaders met een origineel kraamcadeau!

Op deze pagina hebben wij te gekke kraamcadeaus verzameld, zodat jij nooit meer met lege handen hoeft aan te komen bij een kraamvisite! Wij helpen je graag bij het vinden van cadeaus voor elke gelegenheid. Het vinden van een kraamcadeau voor een vader is wellicht één van de moeilijkste opgaves. Daarom zijn wij voor jou aan de slag te gaan om een originele selectie aan kraamcadeaus te vinden speciaal voor vaders zelf!

Kraamcadeaus voor vader

Vaders zijn vaak onvoorspelbaar met cadeaus. De meeste vaders hebben alles al of zijn te kieskeurig. Bij een kraamcadeau voor vaders is dat echter anders. Dit is een speciale gelegenheid waarbij vaders op hun emotioneels zijn. Een geboren dochter of zoon gaat ook hun niet in de koude kleren zitten.

Kraamcadeau ideeën

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we talloze kraamcadeau ideeën geselecteerd. De geboorte van een kind is meestal het einde van een mooi, maar ook druk traject die papa en mama samen zijn ingegaan. Een kraamcadeau kan als doel hebben om de gedachte van vaders weer even te verzetten of hobby’s weer op te pakken die zij de afgelopen maanden hebben moeten neerleggen, denk aan koken of kamperen.

Maar een leuk kraamcadeau kan ook iets zijn voor het geboren kind. Ouders zijn blij als hun kinderen blij zijn. Deze gedachte hebben we ook meegenomen tijdens de selectie van onze kraamcadeau ideeën.

Kraamcadeau pakket

Geen zin om lang te zoeken? Wij hebben speciale kraamcadeau pakketten samengesteld waardoor je nooit meer met lege handen op kraamvisite hoeft te gaan. Deze pakketen zijn speciaal samengesteld voor het geboren kind:

Kraamcadeau personaliseren

Cadeauvoorvader.nl staat bekend om gepersonaliseerde cadeaus. Wat is er nou leuker dan iemand zijn eigen naam op de cadeaus? Wij hebben een ruim assortiment aan kraamcadeaus voor vaders. Een aantal van deze cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de vader of het geboren kind. Neem rustig een kijkje tussen onze producten en kom erachter voor welke cadeaus dit geldt!

Kraamcadeaus voor de vader zelf

Is het jouw doel om een cadeau te geven waarvan de vader in kwestie écht blij wordt? We got you covered! Onze kraampakketten zijn namelijk niet alleen samengesteld voor baby’s. Verras vaders met een heerlijk pakket vol bonbons, thee of koffie. Cadeaus waar hij echt blij van wordt!

Waarom koffiebonen geven als kraamcadeau aan een vader?

Volgens NU.nl verliezen ouders 44 dagen slaap na de geboorte van hun kind. Het is daarom overduidelijk dat een goede, sterke kop koffie geen overbodige luxe is. Wij stellen zelfs dat het essentieel is om de blijven functioneren. Op het eerste oog lijkt een koffiepakket een beetje gek, maar met deze achtergrondinformatie is het helemaal niet geen gek kraamcadeau voor een vader!

Een kraamcadeau die met trots gegeven kan worden aan een wijn-liefhebbende vader

Een glaasje rood nadat de kleine man/of vrouw op bed ligt, zal de vader en moeder goed doen! Daarom hebben wij niet zomaar een rode wijn geselecteerd als beste kraamcadeau vader. Néé zeker niet, deze rode wijn is uniek, geproduceerd in Nederland en zeer toepasselijk als kraamcadeau. De wijn heet namelijk: Vaders Trots.

Geen wijn of koffie voor de kleine man of vrouw, wat vind je van een duurzame romper als kraamcadeau?

Ondanks dat je op zoek bent naar een kraamcadeau voor vaders, zal in de praktijk de vader in kwestie wellicht het meest blij zijn met een verrassing voor zijn grootste trots. Het zien van een blij kind zal waarschijnlijk het mooiste cadeau zijn. Daarom hebben wij ook een aantal unieke kraamcadeaus geselecteerd die meer geschikt zijn voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de duurzame romper vol dromen als kraamcadeau.

Kraamcadeau versturen

Geen tijd om naar de winkel te gaan? Geen stress! Wij bezorgen het gewoon bij je thuis! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een kraamcadeau te bestellen. Cadeauvoorvader.nl werkt met betrouwbare webshops samen die de bezorging van de producten op orde hebben.

 

Wij vinden dat een leuk kraamcadeau van nut is voor de pasgeboren baby of de vader zelf. Daarom hebben wij vanuit een aantal webshops de leukste kraamcadeaus voor vaders geselecteerd. Denk hierbij aan: knuffels, speelgoed, maar ook bierpakketten en petjes met leuke bedrukkingen.
Zeker! Bekijk het ruime assortiment aan kraamcadeaus om te zien welke cadeaus je kan personaliseren.
Prijs
9,0080,00
Vaders houdt van ...
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!