Dagje uit als cadeau geven

Een dagje uit cadeau geven? Of je op zoek bent naar een dagje uit met papa, of een familie-uitje, wij hebben het voor je. Wij bieden tickets voor alle beste attracties in jouw omgeving en daarbuiten – van musea tot rondvaarten, van sportevenementen tot een Amsterdamse Icebar. Met cadeauvoorvader.nl beleef je een bijzonder en leuk dagje uit!

Cadeauvoorvader.nl formule 1 race in buitenland bezoeken
P1 Travel

Buitenlandse Formule 1 race bezoeken

Cadeauvoorvader.nl voetbalwedstrijd in buitenland bezoeken (3)
P1 Travel

Buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken

Moco Museum
Moco Museum

Ticket Moco Museum Amsterdam

AMAZE Amsterdam
Amaze Amsterdam

Amaze Amsterdam Museum Ticket

cadeaubon experience - cadeau voor vader
belevenissen.nl

Belevenissen cadeaubon

Rondvaart met eten in Amsterdam
Lovers

Bourgondische Rondvaart Amsterdam

drift experience - cadeau voor vader
belevenissen.nl

Drift Experience

Flyboard experience - cadeau voor vader
belevenissen.nl

Flyboard Experience

Heineken Experience
Lovers

Heineken Experience + Rondvaart Amsterdam

Cadeaukaart Kartfabrique
Kartfabrique

Karten & Lasergamen (cadeaukaart)

Luchtballon experience - cadeau voor vader (1) (2)
belevenissen.nl

Luchtballon Experience

Lovers

Rijksmuseum + Rondvaart Amsterdam

Rondvaart Amsterdam Light Festval
Lovers

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Icebar Amsterdam
Amsterdam Icebar

Ticket Amsterdam Icebar

Dagje uit samen met het gezin

Een dagje uit met het hele gezin is een geweldige manier om samen tijd door te brengen. Je kunt als groep veel plezier hebben en het is ook een kans om dichter naar elkaar toe te groeien. Er zijn genoeg mogelijkheden. De meeste uitjes die onze cadeauspecialisten hebben geselecteerd zijn geschikt voor jong én oud. Of het nu mooi of slecht weer is, er is altijd wat te doen. We hebben een lijst samengesteld met de leukste dagjes uit in Nederland.

Vader zoon uitje

Wij zijn er om je te helpen je vader-zoon uitje tot een onvergetelijke dag te maken. Ben je op zoek naar een leuke vader zoon activiteit?

Bij cadeauvoorvader.nl, begrijpen we het belang van quality time met je vader en daarom zijn we vastberaden om ervoor te zorgen dat jullie het meeste uit jullie dag samen halen. Ons doel is om je te helpen de perfecte dag uit te plannen voor jou en je vader, of het nu gaat om het bezoeken van sportevenement of samen een biertje pakken, zodat jullie samen wat quality time kunnen doorbrengen op een manier die comfortabel en leuk voelt. Van vader-zoon uitjes die actiever zijn (zoals karten en lasergamen) tot activiteiten die rustiger zijn (zoals het bezoeken van musea), er is voor elk wat wils!

Vader dochter uitje

Het is soms moeilijk om leuke vader-dochter activiteiten te bedenken, omdat je vaak niet (helemaal) dezelfde interesses hebt. Toch zijn er genoeg dingen die je samen met hem kunt doen. Wij hebben een lijstje gemaakt met dingen die je echt samen moet doen:

  1. Houden jullie allebei van kunst? Bezoek dan het Moco Museum Amsterdam. Moco Museum is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst – gevestigd in Amsterdam (Nederland) en Barcelona (Spanje).

  2. Een ander museum in Amsterdam die je echt een keer moet bezoeken is het Amaze Amsterdam Museum. Amaze is een meeslepende ervaring, een ware audio-visuele speeltuin, waarin de pioniers van de Nederlandse dans hun krachten bundelden tot de ervaring van je leven.
  3. De derde vader dochter activiteit die onze cadeauspecialisten graag willen uitlichten is de rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival. Vaart dagelijks van 1 december tot 22 januari.

Een leuk dagje uit in Nederland

Ben je het zat om de weekenden thuis door te brengen? Kom naar buiten en geniet van een leuk dagje uit in Nederland met onze geselecteerde producten. Met deze producten kun je je vader meenemen op een leuk dagje uit dat zowel memorabel als betaalbaar zal zijn.

Nederland zit vol met prachtige bezienswaardigheden waar je misschien niet van op de hoogte bent – het is niet nodig om een reis naar het buitenland te maken als er hier in eigen land zoveel prachtige dingen te zien zijn!

Een bijzonder dagje uit

Wij hebben alles wat je nodig hebt om je vader een leuk dagje uit te bezorgen. Een bijzonder dagje uit, een dag die je vader nog niet eerder heeft beleefd. Een dag die hij niet snel zal vergeten en die anders is dan andere dagen. Wij hebben het voor hem!

Bezoek samen de Icebar in Amsterdam. De enige echte Amsterdam Icebar is een unieke ervaring in de stad. Wat maakt deze bar anders dan al die andere in de stad? Alles is hier gemaakt van ijs, inclusief het glas waarin je bier of shotje wordt geserveerd! De toegangsprijs is inclusief drie gratis tokens, die je kunt inwisselen voor drankjes.

Een andere manier om tot een onvergetelijke dag te komen is door het bezoeken van een sportevenement, dit kan zowel een Formule 1 wedstrijd als een voetbalwedstrijd zijn.

Geen dagje uit maar een heel weekend?

Heb je de smaak goed te pakken en wil je inplaats van een dagje uit een heel weekend? Geen probleem! Wij van cadeauvoorvader.nl hebben ook een selectie gemaakt voor degene die een weekend weg willen.

Of je op zoek bent naar een dagje uit met papa, of een familie-uitje, wij hebben het voor je. Wij bieden tickets voor alle beste attracties in jouw omgeving en daarbuiten – van musea tot rondvaarten, van sportevenementen tot een Amsterdamse Icebar.
Cadeauvoorvader.nl heeft van de bijzonderste en leukste uitjes in Nederland een overzicht gemaakt. Van het bezoeken van een Amsterdamse Icebar tot een rondvaart tijdens het Amsterdamse Light Festival.
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!