Dé 10 beste vaderdag cadeaus

Op vaderdag staat elke vader even in de spotlights. Hierbij hoort een cadeau. Toch loop je ieder jaar bij het uitzoeken van een cadeau tegen hetzelfde probleem op.  Namelijk het vinden van een leuk, zinvol en betaalbaar vaderdag cadeau. Daarom hebben wij een 10 top vaderdag cadeaus samengesteld! 

Voor de lekkere borrelaar!

Bij Brouwerij Pronck weten ze wel wat lekker is! Het welvaartsbuikje moet wel onderhouden worden, dus bestel voor vaderdag een Leidse borrelbox! Gebruik onze exclusieve couponcode en ontvang een extra verrassingsbiertje!

Pronck proef de Leidse streek box (7)
Brouwerij Pronck

Leidse borrelbox bier & kaas

Gemengde tulpen - tulpen.nl
Tulpen.nl

Gemengde tulpen

Een bosje mooie tulpen!

Een bos gemengde tulpen, met een vaasgarantie van 7 dagen, is en blijft een top presentje om te geven tijdens vaderdag. Tulpen.nl doet er ook nog eens een feestelijke verpakking en een kaartje met persoonlijke boodschap bij! Krijg je ook nog eens 20% korting met onze couponcode!

Er kan maar één de beste zijn!

Eén moment per jaar staan alle vaders voor een hele dag in de schijnwerpers. Hierbij hoort een leuk en origineel cadeau. Wil jij op vaderdag je vader écht verrassen? Wij gokken dat hij dit heerlijke petje zeker kan waarderen! 

TM Wear

World’s greatest dad cap

Vaders trots x Nederlandse Streekwijn (1)
Nederlandse Streekwijnen

Vaders trots 2019

Je kan maar duidelijk zijn!

Misschien een tikkeltje narcistisch om zelf aan je vader te geven, maar desalniettemin niet minder waar! Als kind ben je uiteraard de grote trots van je vader. Wil jij je vader echt trots maken?! Koop een Nederlandse Streekwijn i.p.v. een afgezaagde Merlot of Chardonnay die hij al 100x heeft gedronken! 

Heerlijke smaak en prachtige naam!

Heb jij of je vader een speciale band met de naam of bloem Roos, dan is deze mousserende vruchtenwijn van Bruis&Ketel het perfecte cadeau om aan jou vader te geven! 

Roos mousserende wijn van Bruis&Ketel
Bruis & Ketel

Mousserende vruchtenwijn Roos

MECHANIC BABE
The Heed

Mechanic Babe

Toelichting nodig?

Lijkt me niet toch? Vrijwel elke vader smult van zo’n prachtige plaat. Misschien is niet iedereen in huis er even blij mee! 

Is jouw vader één van de 22.000 mannen die Joost heet?

Fantastisch cadeau om te geven als je vader Joost heet. Heerlijk om te drinken voor iedereen! In Nederland zijn er circa 22.000 mannen die Joost heten. Misschien heb je geluk, want ik weet geen beter cadeau om te geven aan een Joost. 

Nederlandse Streekwijnen

Joost 2020

ST Martinus Olivier 2019
Nederlandse Streekwijnen

Olivier 2019

Gelukkig hebben we Olivier ook nog!

We voegen er nog 8.000 mannen aan toe. Mocht je vader geen Joost heten, maar Olivier? Dit is je cadeau!

Voor de échte oldskool vaders!

De petten van Dad brand zijn in Nederland verkrijgbaar bij TM wear. Zij haalden het Australische merk naar Nederland, omdat ze meteen verkocht waren van hun te gekke bedrukkingen. Wij snappen wel waarom! 

Scotch & cigar x Dad brand
TM Wear

Scotch & Cigar cap

DILF cap x Dad brand
TM Wear

DILF cap

Tikkeltje gewaagd, maar wel heel leuk om te geven.

Hé pap, fijne vaderdag! Ohja heb ook nog een leuk vaderdag cadeau voor je. Kijk eens… *Hopen dat hij niet weet wat DILF is* 

Te gek petje en zit ook nog eens mega lekker. Durf jij het te geven?

Ons team is op zoek gegaan naar originele cadeaus die niet vaak worden gegeven. Dankzij onze samenwerkingen met kleine, betrouwbare webshops is er een uniek aanbod ontstaan. Ook zijn er meer standaard producten toegevoegd van grotere webshops, zodat er voor ieder wat wils is! 

Cadeauvoorvader.nl is een website uitsluitend bedoeld om inspiratie op te doen. Dankzij onze samenwerkingen met kleine en grote webshops is het mogelijk om unieke cadeaus te vinden!

Top 10 vaderdag cadeaus

Het vinden van het juiste vaderdag cadeau hoeft niet lastig te zijn. Je moet alleen weten waar je moet zoeken! Op cadeauvoorvader.nl hebben wij in samenwerking met unieke, betrouwbare cadeau aanbieders een mooie selectie vaderdag cadeaus samengesteld. Met trots presenteren wij tien verschillende cadeaus die jij anders nooit had gevonden. Tof toch? Nog leuker is de kortingen die wij geregeld hebben, zodat jij nooit te veel betaald voor een vaderdag cadeau. 

Een vaderdag cadeau mét korting

Een leuk cadeau hoeft niet duur te zijn. Zeker niet wanneer je couponcodes voor kortingen tot wel 20% korting kan gebruiken! Druk op de groene knop rechts bovenin en trakteer jezelf op een korting! 

EEN CADEAUTJE VAN ONS

Laat je naam en email achter en ontvang direct onze exclusieve couponcode. Bespaar tot wel 20% op te gekke cadeaus! 

cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!

Confetti, want je hebt net korting gescoord!
Gebruik de couponcode:

CVV2021