Onze partners

Dankzij een samenwerking met onderstaande partners is het voor cadeauvoorvader.nl mogelijk om een dusdanig breed en uniek aanbod te presenteren. We zijn erg blij met het vertrouwen van deze partners. Daarnaast zijn wijzelf bijzonder trots dat wij de zeer bijzondere producten van deze bedrijven mogen promoten. 

Jouw producten promoten via cadeauvoorvader.nl?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Denk jij dat jouw producten net zo uniek en geschikt als cadeau zijn als die van onze partners? Neem dan vooral contact met ons op! 

TM wear; aanbieder van o.a. Dad brand

Hét was een match made in heaven. De geniale petjes van Dad brand moesten een plekje krijgen op onze website. De mannen van TM wear waren gelukkig net zo enthousiast. Als snel konden de bezoekers van cadeauvoorvader.nl petjes met bedrukkingen als DILF, Papi en World’s Greastest Dad kopen met maarliefst 20%. Een ideaal cadeau voor vrijwel elke gelegenheid.

Nederlandse Streekwijnen

De naam zegt het al; Nederlandse Streekwijnen verkoopt uitsluitend Nederlandse wijnen. Met groot succes, want inmiddels zijn zij de grootste van heel Nederland. De Nederlandse wijn is een pareltje die nog vrij onontdekt is. Wil jij enigszins op safe gaan, maar toch een uniek cadeau geven? Een Nederlandse Streekwijn zal je vader zelden of nooit gedronken hebben. Daarnaast hebben sommige wijnen de perfecte naam voor een cadeau voor vader. Mooi voorbeelden zijn: Vaders Trots, Joost of Olivier!

Bruis & Ketel

Heb jij ooit een mousserende vruchtenwijn van Nederlandse bodem gedronken? Wij niet, totdat we Bruis & Ketel ontdekte. Een écht uniek en ambachtelijk product dat uitermate geschikt is als cadeau. De bubbels en smaak maken op zich zelf al feestje. Laat staan als je een fles Roos of Gembruicius cadeau krijgt! 

Brouwerij Pronck

Brouwerij Pronck brouwt al meer dan 8 jaar de heerlijkste speciaalbieren. Inmiddels heeft Pronck zich dusdanig ontwikkeld dat zij nu ook unieke limonades maken. Is jouw vader een echte levensgenieter? De borrelboxen van Pronck zijn om je vingers van af te likken. Prachtige bieren met bijpassende nootjes, kazen en nog veel meer. Kortom; bekijk snel alle cadeaus van Brouwerij Pronck. Vergeet niet onze couponcode te gebruiken om een extra verrassing te ontvangen! 

Tulpen.nl

Geef jaarrond verse tulpen cadeau! Tulpen.nl zorgt ervoor dat jij het hele jaar een mooie bos tulpen cadeau kunt geven. Alles wordt verzorgt. Denk hierbij aan verzending, cadeauverpakking en zelfs een persoonlijke boodschap op een kaartje! Gebruik onze exclusieve couponcode en krijg maar liefst 20% korting.

De korting is niet geldig voor de verzendkosten!*

The Car Parfum

Je hebt twee types vaders die echt The Car Parfum nodig hebben! De eerste is degene die niet weg te slaan is bij zijn auto. Het liefst staat hij de hele dag zijn auto uit te zuigen en te boenen. De tweede is de vader die zijn auto naar natte hond laat ruiken. Verschrikkelijk natuurlijk! Herken je dit? Koop een heerlijk ruikende cadeauset van The Car Parfum nu met 10%. Je hoeft alleen onze exclusieve couponcode te gebruiken. 

Greenwatch

Cadeauvoorvader.nl staat bekend om unieke cadeau-inspiratie, zodat je geen afgezaagde cadeaus meer hoeft te geven aan een kersverse, aanstaande of je eigen vader! Met de houten horloges wordt dit wel heel makkelijk. De horloges zijn alles behalve alledaags. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de horloges te voorzien van een persoonlijke touch. Grafeer bijvoorbeeld een datum, naam of mijlpaal in het horloges, zodat een bijzonder moment nooit meer verloren gaat! 

The Heed Wallart

Wil jij een vader verrassen met een prachtige, exclusieve print aan de muur? The Heed Wallart, een fotogalerie uit Den Haag, biedt een groot aanbod aan haarscherpe creaties. Elke print wordt maximaal 25 keer verkocht. Dus ben jij fan van één van de prints wacht dan niet te lang! Momenteel krijg je maar liefst 15% korting als je onze exclusieve couponcode gebruikt! 

Upfront

Upfront is uniek in haar soort. Met de producten van Upfront blaas jij elke sportieve vader die bewust en gezond eet omver! Op cadeauvoorvader.nl vind je de (cadeau)pakketten van Upfront. Deze zijn nauwkeurig samengesteld om bekend te raken met de heerlijk, maar gezonde producten.

Souvy

Bij Souvy vind je de beste keukenapparaten voor zowel de professionele als meer gevorderde hobbykok. Souvy is groot geworden met sous vide. Maar inmiddels kan men ook een smoking gun of een vacuüm pakket kopen in de webshop! Weet jij niet of vaders de kennis over sous vide koken al in huis heeft? Geef dan een van de sous vide kookboeken erbij!