Onze partners

Dankzij samenwerkingen met onderstaande partners is het voor cadeauvoorvader.nl mogelijk om een dusdanig breed en uniek aanbod te presenteren. We zijn erg blij met het vertrouwen van hun in cadeauvoorvader.nl!

 

TM wear; aanbieder van o.a. Dad brand

Hét was een match made in heaven. De geniale petjes van Dad brand moesten een plekje krijgen op onze website. De mannen van TM wear waren gelukkig net zo enthousiast. Als snel konden de bezoekers van cadeauvoorvader.nl petjes met bedrukkingen als DILF, Papi en World’s Greastest Dad kopen met maarliefst 20%. Een ideaal cadeau voor vrijwel elke gelegenheid.

Nederlandse Streekwijnen

De naam zegt het al; Nederlandse Streekwijnen verkoopt uitsluitend Nederlandse wijnen. Met groot succes, want inmiddels zijn zij de grootste van heel Nederland. De Nederlandse wijn is een pareltje die nog vrij onontdekt is. Wil jij enigszins op safe gaan, maar toch een uniek cadeau geven? Een Nederlandse Streekwijn zal je vader zelden of nooit gedronken hebben. Daarnaast hebben sommige wijnen de perfecte naam voor een cadeau voor vader. Mooi voorbeelden zijn: Vaders Trots, Joost of Olivier!

Bruis & Ketel

Heb jij ooit een mousserende vruchtenwijn van Nederlandse bodem gedronken? Wij niet, totdat we Bruis & Ketel ontdekte. Een écht uniek en ambachtelijk product dat uitermate geschikt is als cadeau. De bubbels en smaak maken op zich zelf al feestje. Laat staan als je een fles Roos of Gembruicius cadeau krijgt! 

Brouwerij Pronck

Brouwerij Pronck brouwt al meer dan 8 jaar de heerlijkste speciaalbieren. Inmiddels heeft Pronck zich dusdanig ontwikkeld dat zij nu ook unieke limonades maken. Is jouw vader een echte levensgenieter? De borrelboxen van Pronck zijn om je vingers van af te likken. Prachtige bieren met bijpassende nootjes, kazen en nog veel meer. Kortom; bekijk snel alle cadeaus van Brouwerij Pronck. Vergeet niet onze couponcode te gebruiken om een extra verrassing te ontvangen! 

Tulpen.nl

Geef jaarrond verse tulpen cadeau! Tulpen.nl zorgt ervoor dat jij het hele jaar een mooie bos tulpen cadeau kunt geven. Alles wordt verzorgt. Denk hierbij aan verzending, cadeauverpakking en zelfs een persoonlijke boodschap op een kaartje! Gebruik onze exclusieve couponcode en krijg maar liefst 20% korting.

De korting is niet geldig voor de verzendkosten!*

The Car Parfum

Je hebt twee types vaders die echt The Car Parfum nodig hebben! De eerste is degene die niet weg te slaan is bij zijn auto. Het liefst staat hij de hele dag zijn auto uit te zuigen en te boenen. De tweede is de vader die zijn auto naar natte hond laat ruiken. Verschrikkelijk natuurlijk! Herken je dit? Koop een heerlijk ruikende cadeauset van The Car Parfum nu met 10%. Je hoeft alleen onze exclusieve couponcode te gebruiken. 

Greenwatch

Cadeauvoorvader.nl staat bekend om unieke cadeau-inspiratie, zodat je geen afgezaagde cadeaus meer hoeft te geven aan een kersverse, aanstaande of je eigen vader! Met de houten horloges wordt dit wel heel makkelijk. De horloges zijn alles behalve alledaags. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de horloges te voorzien van een persoonlijke touch. Grafeer bijvoorbeeld een datum, naam of mijlpaal in het horloges, zodat een bijzonder moment nooit meer verloren gaat! 

Souvy

Bij Souvy vind je de beste keukenapparaten voor zowel de professionele als meer gevorderde hobbykok. Souvy is groot geworden met sous vide. Maar inmiddels kan men ook een smoking gun of een vacuüm pakket kopen in de webshop! Weet jij niet of vaders de kennis over sous vide koken al in huis heeft? Geef dan een van de sous vide kookboeken erbij! 

Upfront

Upfront is uniek in haar soort. Met de producten van Upfront blaas jij elke sportieve vader die bewust en gezond eet omver! Op cadeauvoorvader.nl vind je de (cadeau)pakketten van Upfront. Deze zijn nauwkeurig samengesteld om bekend te raken met de heerlijk, maar gezonde producten.

Moco Museum

Is jouw vader een kunstliefhebber? Moco Museum is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst – gevestigd in Amsterdam (Nederland) en Barcelona (Spanje). Het ideale uitje voor vaders die van kunst houden!

Kadootje 4 Kids

Ben jij op zoek naar een uniek kraamcadeau? De kraampakketten van Kadootje 4 Kids zijn hét ideale cadeau voor kraamvisite. De cadeautjes zijn al leuk verpakt en kunnen zelfs kosteloos van een gepersonaliseerd kaartje voorzien worden. 

De Ruiter Koffie

Is jouw vader verzot van een heerlijke kop koffie bij zijn ontbijt? Met de koffiebonen van De Ruiter weet jij je vader echt te verrassen! Deze zijn namelijk vers gebrand en zorgt hierdoor voor een compleet andere smaak en beleving!

Make Me Royal

Is jouw vader een echte ‘Koning’? Geef hem dan een koninklijk portret van Make Me Royal! Ook is het mogelijk om de hele familie te portretteren.  

Bloombol

Perfect samengestelde bloembollen pakketten direct van de kweker thuis ontvangen? Het kan bij bloombol.com! Wil jij je vader verrassen met een leuk pakket voor in de tuin? Gebruik onze exclusieve couponcode en ontvang 10% korting! 

Oceonics

Spoil your dad; not the planet. Wil jij een duurzaam en plasticvrij cadeau geven aan je vader? Bekijk de leuke cadeausets van Oceonics. 

Lovelties

Prachtige handgemaakte houten speelgoed gemaakt in Nederland; dat is waar Lovelties voor staat. Het speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook mooi om naar te kijken. En ja, we maken het cliché: leuk om te geven, en om te krijgen.

Verse Maling

Verse Maling heeft de leukste cadeaus voor vaders die van koffie en/of thee houden! Neem snel een kijkje om vaders te verwennen met een te gek cadeaupakket.

Plantenreus

Bezorg jij vaders een groene lach op zijn gezicht! Dit kan met de leukecadeaus van Plantenreus. Rechtstreeks van de kweker vandaan, met verse plant garantie! 

Chocolade bezorgd

Chocolade bezorgd biedt de mooiste en lekkerste chocolade cadeaus voor elke gelegenheid! Maak het jezelf niet te moeilijk en verwen vaders met een overheerlijke smaaksensatie. 

On That Ass

Gun vaders een stukje gemak met de unieke onderbroeken van On That Ass. Dankzij jou loopt hij nooit meer rond in oude of versleten boxershorts. On That ass stuurt maandelijks een nieuwe boxershort. Altijd verrassend.