Gepersonaliseerde cadeaus voor vaders

Inhoudsopgave

Het vinden van een origineel cadeau voor vaders is geen eenvoudige taak. Toch wil jij je geld uitgeven aan een cadeau waarmee vaders echt blij is. Een cadeau geven is natuurlijk alleen zinvol als het cadeau nuttig is of je vader echt positief verrast. Met deze gedachte zijn wij op zoek gegaan naar de verschillende gepersonaliseerde cadeaus voor vaders! Want niet elk unieke cadeau is gepersonaliseerd, maar elk gepersonaliseerde cadeau is wel uniek! Lees snel verder voor zeer bruikbare cadeautips!

Make Me Royal; gepersonaliseerde, koninklijke portretten!

Iedereen kent de koninklijke portretten. En stiekem wil iedereen toch wel eens zijn eigen hoofd op zo’n portret willen zien! Deze wens hoeft niet meer stiekem verkondigd te worden, want Make Me Royal zorgt ervoor dat jij je vader kan verrassen met een gepersonaliseerd cadeau in de vorm van een koninklijk portret!

“Prachtig gedaan, ik kan niet wachten om het cadeau aan mijn vader te geven!”

Make Me Royal heeft inmiddels duizenden portretten mogen realiseren voor vaders, moeders en complete gezinnen. Dankzij de hoge kwaliteit van de portretten heeft Make Me Royal een gemiddelde beoordeling van van 5 sterren. Ook sterren zoals Boef en Bas Smit maakten gebruik van deze service!

Greenwatch; geef een gepersonaliseerd, houten horloge cadeau!

Houten horloges zijn tijdloos en eenvoudig te matchen met alles wat vaders dragen ;)! Greenwatch heeft talloze voordelen, houten horloges zijn namelijk zeer licht en ook te dragen door personen met een metaalallergie! Daarnaast zorgt Greenwatch dat zij voor elk verkochte horloge een boom planten. Hierdoor zorgen zij ervoor dat er meer bomen worden geplant dan er wordt gebruikt voor de productie van Greenwatch.

“Snel geleverd en nog belangrijker mooi gegraveerd. Wij zijn erg tevreden.”

Heb jij een speciale boodschap voor je eigen, een toekomstig of kersverse vader? Greenwatch is hét cadeau om dit voor eeuwig vast te leggen! Bekijk hieronder de selectie aan horloges die wij voor jou hebben geselecteerd!

Deel:

Andere blogs van cadeauvoorvader.nl

Actuele kortingscodes ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Geen spam, alleen updates over te gekke producten met kortingen. 

cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!