Geef je vader een activiteit cadeau!

Een cadeau hoeft niet altijd een fysiek, ingepakt product te zijn! Samen een leuke activiteit doen, is zeker zo leuk. Onze persoonlijke favoriete activiteiten cadeaus zijn onderstaand opgesomd! Wij zijn namelijk van mening dat mooie herinneringen even veel of meer waarde hebben dan een fysiek cadeau! 

Geef een bezoek aan Moco Museum Amsterdam cadeau

Nog niet bekend met Moco? Laten we daar snel verandering in brengen. In het kort: Moco Museum is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst – gevestigd in Amsterdam (Nederland) en Barcelona (Spanje). Moco exposeert onder andere Banksy, Jean-Michel Basquiat, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Damien Hirst, Tracey Emin, Yayoi Kusama, Mark Rothko, Andy Warhol, Studio Irma. Hierdoor bieden zij bezoekers een ongeëvenaarde collectie kunst om na te denken over de moderne samenleving.

In art we trust.

Met speciale aandacht voor Banksy

Eén van de hoogtepunten van Moco Museum is de tentoonstelling van Banksy, genaamd: Laugh Now. De tentoonstelling bestaat uit 50 originele werken samengesteld uit privé collecties. Het Moco Museum heeft zijn iconische werken zoals, Laugh Now, Barcode, Girl with Balloon, Kids on Guns, Flower Thrower, Monkey Queen, Kate Moss, Soup Can en nog meer in de collectie. Het werk wat centraal staat is de Beanfield, met een afmeting van 2.5 bij 3.5 meter. Banksy is bekend vanwege zijn streetart, dat over de hele wereld te zien is. In London kun je zelfs speciale Banksy tours doen. De originele werken die Banksy heeft gemaakt op hout, papier en canvas zijn minder bekend en ook in Moco te zien.

Moco Museum
Moco Museum

Ticket Moco Museum Amsterdam

Ga samen op reis en bezoek te gekke sportevents

Dankzij P1 travel, dé official reseller van sportevents, koop jij op een veilige manier tickets voor jouw favoriete evenement. P1 Travel is erg trots om official reseller te zijn voor veel clubs en toernooien. En omdat zij voor elke wedstrijd een vaste toewijzing hebben, kunnen ze allerlei tickets verkopen leveren. P1 Travel is de perfecte plek om een kaartje te kopen voor het evenement dat je vader leuk vindt!

 

Samen juichen! 

Cadeauvoorvader.nl voetbalwedstrijd in buitenland bezoeken (3)
P1 Travel

Buitenlandse voetbalwedstrijd bezoeken

EEN CADEAUTJE VAN ONS

Laat je naam en email achter en ontvang direct onze exclusieve couponcode. Bespaar tot wel 20% op te gekke cadeaus! 

cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!

Confetti, want je hebt net korting gescoord!
Gebruik de couponcode:

CVV2022