Verse Maling

Dammann Frères – Giftbox Merveilleux

De giftbox Merveilleux van Dammann Frères bestaat uit één klassieke thee melange en twee zeer aromatische theesoorten met daarbij een mooie theezeef, verpakt in een stijlvolle kist. De theesoorten: Miss Dammann, Grand Goût Russe en Altitude. 477.

Miss Dammann is een kruidig als een echte Parijse mademoiselle. De thee heeft een zeer fijne combinatie tussen groene thee en gember. aangevuld met de frisse smaak van citroen en een fruitige toevoeging van passievrucht. Te omschrijven als verfrissend en levendig!

Grand Goût Russe is een combinatie van de frisheid en fruitige citroensmaak gecombineerd met de sterke aroma van Calabrische bergamot. Dit geeft deze zwarte thee een verassende intensiteit.

Altitude is een melange van drie verschillende theesoorten welke op grote hoogte zijn verbouwd. De gebieden (Darjeeling, Nepal en Sikkim) staan bekend om het produceren van kwalitatieve thee met verfijnde finesse. De drie theesoorten zijn gemelangeerd tot een fijne, lichte, zoete en fruitige thee die de gehele dag te drinken is.

 39,95

Andere cadeaus voor vaders!

Verse Maling - Koffiebonen Cadeaupakket - Medium
Verse Maling

Koffiebonen Cadeaupakket (Medium)

Verse Maling - Koffiebonen Cadeaupakket - Small
Verse Maling

Koffiebonen Cadeaupakket (Small)

De Ruiter Koffie

Single Origins pakket

De Ruiter Koffie

Espresso Blends pakket

Dammann Frères – Giftbox Merveilleux

 39,95

cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!