Babyshower cadeau vader

Inhoudsopgave

Tijdens een babyshower wordt de aanstaande geboorte van een kind alvast gevierd. Een bijzondere gelegenheid om de aanstaande vader te eren en hem te voorzien van praktische en betekenisvolle cadeaus die hem helpen zich voor te bereiden op zijn nieuwe rol als ouder. De zoektocht naar een cadeau om te geven aan de aanstaande vader kan moeilijk zijn. Cadeauvoorvader.nl helpt je graag bij het vinden van een babyshower cadeau speciaal voor de vader.

Babyshower cadeau ideeën

Een ontelbaar aantal ideeën zullen wellicht door je hoofd heen schieten. Als je op zoek bent naar het perfecte babyshowercadeau voor een aanstaande vader, dan zijn er tal van geweldige opties om uit te kiezen. Opties en ideeën genoeg, maar het gaat er uiteindelijk om dat het juiste cadeau wordt gekozen. Een cadeau dat daadwerkelijk wordt gewaardeerd door de aanstaande vader, denk hierbij aan gepersonaliseerde cadeaus of juist een praktisch cadeau dat van pas komt na de geboorte van het kind.

Een babyshower cadeaupakket doet het altijd goed!

Een babyshower cadeaupakket behoort tot één van de mogelijkheden om te geven aan de aanstaande vader. Een alles in één cadeaupakket is gemakkelijk in te kopen en voor de ontvanger makkelijk uit te pakken. Wij bieden verschillende soorten cadeaupakketten aan die de aanstaande papa en mama inkopen doen scheelt. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier:

Uniek babyshower cadeau

Een uniek babyshower cadeau vinden is niet eenvoudig, maar met deze romper voor de baby kom je een heel eind! Is de baby blij? Dan is de vader ook blij. Deze romper voorziet in gemak en is daarnaast praktisch. Op de romper staat de krachtige tekst ‘’Dream big’.

Een ander uniek cadeau dat het ongetwijfeld goed zal doen bij de aanstaande vader is de personaliseerbare parkeerschijf met Tony Chocolonely melk. Dit cadeau is te personaliseren, waardoor het een streepje heeft op andere cadeaus. Een gepersonaliseerd cadeau geeft toch net dat beetje extra waarde. Daarnaast is de parkeerschijf ook erg praktisch en functioneel, omdat het regelmatig wordt gebruikt.

Een cadeaubon om te geven op de babyshower!

Zoals jullie misschien wel van ons gewend zijn, hebben wij een andere invalshoek qua cadeaus dan andere platformen. Wij hebben een cadeaubon in ons assortiment waar je misschien niet meteen aan denkt bij een babyshower, maar dit maakt het juist een goed en uniek cadeau!  Met deze belevenisbon kunnen de aanstaande ouders er samen op uit! Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een keuze maken. Van Indoor Skydiven tot romantisch overnachten…

Muziek tijdens het maken van een wandeling

Een wandeling helpt om een kind of baby tot rust te laten komen. Voor de aanstaande vader zal dit ook een uitgelezen moment zijn om te ontspannen. Verras hem daarom met deze JBL-oortjes, hiermee kan hij tijdens het lopen even rustig muziek luisteren, zonder de baby hiermee wakker te maken.

Verwen de aanstaande vader met chocola

Een cadeau wat vrijwel altijd scoort op een babyshower is chocola. Wie houdt er nou niet van chocola? In ons assortiment hebben wij bonbons opgenomen voor de geboorte van een meisje en voor de geboorte van een jongen. De doosjes zijn voorzien van 15 bonbons en een geschikte verpakking. Bekijk de bonbons hier:

Deel:
cookie

Wij maken gebruiken van Cookies, zodat jij de best mogelijke gebruikerservaring hebt!